O nama

Porodična firma „GRUBIN“ je počela svoju privrednu delatnost tridesetih godina prošlog veka kao mala zanatska radionica. Osamdesetih godina počinje sa proizvodnjom anatomske obuće koja danas predstavlja osnovnu delatnost. Od tog perioda beleži stalni rast i unapređenje proizvodnje tako da je danas „GRUBIN“ nesumnjivi lider u proizvodnji i plasmanu anatomske obuće na ovim prostorima.

U svom proizvodnom programu „GRUBIN“ ima više desetina artikala dečije, ženske i muške anatomske obuće. Osnovna karakteristika svih modela je anatomski oblikovano ležište, inspirisano oblikom zdravog ljudskog stopala a realizovano u saradnji sa ortopedskim stručnjacima i institucijama iz ove oblasti medicine. Anatomski oblikovano ležište, prilikom nošenja, postavlja stopalo u prirodan položaj, čime omogućava bolje držanje tela, utiče na pravilan položaj kičme a time olakšava napore prilikom svakodenvnog hodanja ili dugog stajanja.

Naša dugoročna strategija je stalno podizanje kvaliteta, praćenje i uvođenje tehničko – tehnoloških inovacija u proizvodnji kao i širenje delatnosti na što više aspekata koji tretiraju zdravlje ljudskog stopala. U svojoj ponudi osim anatomske obuće, „GRUBIN“ nudi više vrsta pomagala, anatomskih uložaka i poluuložaka, petnih uložaka, korektora i razdvajača prstiju. Posebno ističemo mogućnost izrade ličnih korektivnih uložaka po najsavremenijem „AMFIT“ metodu. Kompjuterizovanim trodimenzionalnim skenirenjem stopala, naše stručno osoblje utvrđuje potreban oblik i odgovarajuću tvrdoču uloška. Na osnovu tako urađenog kompjuterskog snimka vrši se izrada personalizovanih uložaka za svakog pojedinačnog korisnika.

grubin o nama

Takođe imamo mogućnost izrade personalizovanih uložaka putem uzimanja otisaka stopala preko specijalne memorijske pene.

Osim na tržištu Srbije, obuća Grubin se plasira i na tržišta Hrvatske, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Rusije, Slovačke, Grčke, Kanade, Australije i Kuvajta sa realnim izgledima da se uskoro nađe na tržištu zemalja Evropske unije.Ulaganjem u opremu i investiranjem u proširenje proizvodnje „GRUBIN“ je poslednjih godina značajno povećao svoje proizvodne kapacitete. U matičnom pogonu u Staroj Pazovi kapacitet je 800 pari dnevno. Investiranjem u kupovinu fabrike obuće u Beloj Palanci stvorena je mogućnost proizvodnje od 3.000 pari dnevno.